Guider

Kryptofond & Kryptoindex

Att investera i en fond med kryptovalutor, alternativt ett kryptoindex innebär en automatisk diversifiering och därmed minskad risk. Kryptovalutor har mycket hög volatilitet och därmed är riskspridning extra viktigt.

skatta på kryptovaluta 2021

Skatta på kryptovaluta och Bitcoin 2024

Hur bör man tänka när det är dags att skatta på vinst från kryptohandel? Vi går igenom detta och hjälper dig med deklarationen

deklarera kryptovaluta

Deklarera Bitcoin & kryptovaluta 2024 med Koinly

Om du köpt och sålt kryptovaluta och gjort vinst är du tvungen att skatta 30% på denna, Koinlys smidiga tjänst hjälper dig!

köpa bitcoin guide

Köpa Bitcoin 2024– Hur gör man?

Den ultimata nybörjarguiden för dig som är intresserad av att investera i Bitcoin - vi går igenom de olika alternativen!

Spännande utveckling – blockkedjor och kryptovaluta förändrar världen!

Är det inte spännande att få tillhöra denna banbrytande generation som står mitt inne i några av de största tekniska förändringarna? Blockkedjeteknologin!
Men förstår vi verkligen vikten av blockkedjor? När ”blockchain”eller ”blockkedjor” nämns tänker de flesta på kryptovaluta, och framförallt går tanken till den mest kända kryptovalutan, bitcoin (BTC). Men hela kryptovärlden är full av möjligheter för den som är nyfiken! Det finns en stor potential vid sidan av bitcoin och online valutatransaktioner. Blockkedjeteknologin står på tröskeln till att förändra världen.

Gratis Bitcoin

Gratis kryptovaluta via Coinbase earn

Coinbase har börjat med något som de kallar ”Coinbase earn”, ett kul och smart sätt att sprida kunskapen om kryptovalutor. Konceptet går ut på att du får små summor i gratis kryptovaluta när du tittar på korta informationsvideor,

Bitcoin kurs

Bitcoin gör Rekordmånad: Är ”kryptovintern” över?

Bitcoin visar styrka - Köpa bitcoin nu eller avvakta?

Bitcoin-certifikat

Bitcoin Certifikat vs Bitcoin

Bör man investera i Bitcoin certifikat eller i faktiska Bitcoin? Vi går igenom för och nackdelar med vardera alternativ.

deklarera kryptovaluta

Deklarera kryptovaluta 2024: Detta gäller!

Har du köpt eller sålt Bitcoin eller annan kryptovaluta under 2020? Då är du tvungen att skatta 30% på vinsten, vi förklarar hur!

Tio saker du bör veta innan du handlar kryptovaluta

Hur köper jag Bitcoin säkert? Vad är "unit bias"? Vad är viktigt att tänka på?