Uppdaterad

Gratis kryptovaluta via Coinbase earn

Skribent: Admin

Coinbase har börjat med något som de kallar ”Coinbase earn”, ett kul och smart sätt att sprida kunskapen om kryptovalutor. Konceptet går ut på att du får små summor i gratis kryptovaluta när du tittar på korta informationsvideor,

Gratis Bitcoin

Perfekt sätt för den som vill lära sig om kryptovalutor och få en liten slant på köpet (Nedan är min inkorg efter att ha tittar igenom videorna – det tog omkring 5 min.

1. Registrera dig på Coinbase:

(Via länken får du 90kr extra i Bitcoin om du köper Bitcoin för minst 876.74 sek på Coinbase)

2. Gå till ”Coinbase earn”

Än så länge finns det inget informationsprogram som delar ut gratis bitcoin, det du kan göra för att få gratis bitcoin är däremot att sälja/byta de kryptovalutor du erhåller gratis mot Bitcoin.

Ett annat sätt att få gratis Bitcoin är att bjuda in dina vänner till Coinbase, när din vän köper Bitcoin för minst 876kr så kommer ni båda att få 90kr i Bitcoin vardera.

Utöver att bjuda in vänner till Coinbase så kan man även tjäna gratis kryptovaluta genom att bjuda in vänner till Coinbase Earn. Se till att registrera dig via länkarna i början av detta inlägg för att få tillgång till ”Coinbase earn”, tidigare har det förekommit en väntelista för att kunna vara med så passa på medans det fortfarande är tillgängligt för alla!