tradea altcoins
  • 10% rabatt på växlingsavgifter i 6 månader

  • Kryptovalutor och certifikat med hävstång

  • Registrera dig på 30 sekunder

Tradea altcoins på BitMEX

Uppdaterat 2022 – Vi rekommenderar numera Coinbase för köp av Bitcoin och Avanza för köp av Bitcoin Certifikat. Läs mer i vår artikel Investera i Bitcoin 2024 (ultimata nybörjarguiden)” 

Bitmex.com är en av världens största handelsplatser för kryptovaluta som låter dig tradea altcoins. Hemsidan grundades 2014 av Arthur Hayes. Hayes tog studerade ekonomi i USA och flyttade senare till Hong Kong och anställdes på Deutsche Bank.

Han lämnade 2013 för att ägna sig åt vad han anser vara framtiden för finansiering – Bitcoin. BitMEX som han sedan startade är baserat i Hongkong, Kina och fokuserar på den internationella marknaden. Hemsidan riktar sig till de som är vana vid att tradea på den ordinarie finansiella marknaden men vill nyttja den höga volatiliteten som kryptovalutor erbjuder.  BitMEX erbjuder till skillnad från Binance insättningar i USD som sedan kan växlas direkt till kryptovaluta.

Fördelar Nackdelar
Perfekt för den erfarne Komplicerat att orientera sig på hemsidan
Insättningar i USD Inte för nybörjare
Avancerade redskap för trading av altcoins Avgiften för uttag ligger på 0.001 BTC

Hur gör man för att tradea altcoins på BitMEX?

1. Tryck på registrera och följ stegen för att skapa ett nytt konto. Du behöver att behöva verifiera din e-postadress för att aktivera ditt konto.

2. När du har verifierat mailen kan du logga in på BitMEX. Var noga med att dubbelkolla att du är på rätt webbadress.

3. För att göra en insättning, välj ”Account” i menyn till vänster och sedan ”Deposit”. Kopiera denna numeriska kod eller använd QR-koden. Logga in i din digitala plånbok och skicka därefter motsvarande valuta till din insättningsadress. BitMEX tar endast emot insättningar i Bitcoin.

4. När insättningen är bekräftad av Bitcoin-nätverket går du till handelsplattformen och ställ in dina personliga preferenser, nu kommer du kunna lägga beställningen.

tradea altcoins
Registrera dig här