Deklira ‐ först i Sverige att hjälpa dig deklarera kryptovaluta

Förvirrad när det nu är dags att deklarera kryptovaluta? Du är inte ensam, vi är många som har väntat på att experter ska erbjuda sin hjälp för att reda ut vad som många gånger kan vara en röra för oss vanliga dödliga vid deklaration av kryptovaluta. Nu har äntligen dagen kommit och Kryptokoll var snabba på pucken när det kom till att kontakta Deklira gällande ett samarbete. Ange koden ”KRYPTOKOLL15” för 15% rabatt på ditt köp, besök deras hemsida här! 

Vilka är Deklira?

Vi har varit i kontakt med Daniel på Deklira som beskriver företaget på följande sätt:

Vi är ett team på fyra glada personer som har grymt driv, intresse och lång erfarenhet av finans. Vi är alla sparare själva, vilket var startskotten till att vi drog igång deklarationstjänster på nätet. Vi satt och föreberedde oss för deklarationen själva och insåg snart att det kunde vara krångligt att deklarera kryptovalutor med alla de nya regler som skatteverket kom fram till. På grund av detta började vi koda en automatiserad lösning mest på skoj och för att använda själva. Snabbt insåg vi dock att vi inte är de enda som idag sitter med det här problemet. Vi startade därför Deklira.se för att ge andra möjligheten vi hade för att göra deklarationen lite lättare!

–  Daniel, Deklira.se

Hur hjälper Deklira dig att deklarera kryptovaluta?

1. Du fyller i dina kontaktuppgifter i vårt formulär och laddar upp din transaktionsfil. När du har gjort detta får en bekräftelse om att vi har mottagit din fil via den epostaddress du har gett till oss..

2. Från det att ditt bekräftelsemail har skickats börjar vi processera dina transaktioner. Det kan ta upp till 48 timmar, men oftast går det snabbare. Så fort detta är färdigt skickar vi en nytt mail till dig med en länk och en kod så att du kan ladda ner dina preliminära resultat.

3. Vill du köpa den fullständiga produkten trycker du på länken i mailet som tar dig till betalningsportalen där du kan betala med kort (Se till att ange ”KRYPTOKOLL15” för 15% rabatt!). Efter du har betalat skickas filerna som du kan använda för att fylla i din K4-blankett på skatteverkets hemsida. Dessa filer är av typen SRU som går att ladda upp direkt på Skatteverkets hemsida utan att behöva skriva in alla transaktioner manuellt.

Deklira
Besök här
Ange ”Kryptokoll15” för 15% rabatt!
2018-08-05T17:27:34+00:002 april, 2018|Kategorier: Investera, Nyheter|Taggar: , , |0 kommentarer